Gondűző tavaszi könyvakció!

 

Olyan sok dolog zajlik most körülöttünk, hogy az jutott eszembe, segítek egy kicsit megfeledkezni a külvilág zajáról, és kedvezményes áron vezetlek el akár a mesék varázslatos világába, akár a saját lelked mélyére. Nézd végig, milyen kedvezményekkel várlak!

1.) “Mindenünk a mese!”:

A “Tündérpihe és a Titkok Erdeje”, az “Ezüst Erdő” és a “Mosoly Manó Meséi” mesekönyvek együttes vásárlása esetén 9.500 Ft (+postaköltség) helyett 7.700 Ft (+postaköltség)-be kerülnek… VAAAAGY

2.) “Fessünk varázslatot”

Ha a “Mindent bele” csomagot választod a Tündérpihe online élményfestő videók vásárlásakor  (ami tartalmazza az összes élményfestő videót a bevásárlólistával együtt, ingyenesen letölthető kifestőt, a “Tündérpihe és a Titkok Erdeje” mesekönyvet dedikálva és házhoz szállítva, plusz e-könyv formában is, valamint ajándékötleteket és több napra elegendő tündérjáték ötletet), és megrendeled mellé a másik két mesekönyvemet (“Ezüst Erdő” és “Mosoly Manó Meséi”), akkor az egyik mesekönyvet ajándékba kapod! Így három mesekönyv házhoz szállítva, egy csomó ajándék és játékötlet, ingyenes kifestő, valamint az online élményfestő videók mindössze 11.000 Ft (+postaköltség)-be kerül!

3.) “Ébredj Magadra!”

Felnőtteknek szóló regénytrilógiám, a “Gyógyító Szerelem” a párkapcsolati tanítások megértése által vezet egy magasabb tudatszint felé. Kiválóan alkalmas, hogy kihasználd az újabb bezárkózás adta lehetőséget, és elmélyedj a tudatalattid világában, felszínre hozd és gyógyítsd a lelked sérüléseit. Ingyen letölthető munkafüzet és meditációsorozat tartozik hozzá! És most a három kötetet 9.600 Ft helyett mindössze 7.700 Ft-ért vásárolhatod meg! Plusz postaköltség itt is természetesen.

+1.) Ha nem szeretnéd csomagban megvenni a könyveket, akkor most egyesével megvásárolva is 10% engedményt kapsz a választott könyv árából, függetlenül attól, hogy mesekönyvet kérsz, vagy valamelyik regényemet.

Az akció a készlet erejéig vagy 2021. március 31-ig tart!

Megrendelésedet a neszimesek@gmail.com vagy a naplanya.konyvek@gmail.com e-mailen adhatod le!

Szeretettel: Szilvi