Az ARANYTÜKÖR egy őszinte, mély, humoros, néhol iróniába hajló, máskor finoman pikáns regény, amely arról szól, hogy boldogságkereső utazásunk közepette, mennyi mindent tanulhatunk önmagunkról a párkapcsolataink segítségével.

Ez a fordulatos, és érzelmekben gazdag könyv segít más szemmel tekinteni a kudarccal végződött kapcsolataidra. Mindeközben elhozza annak békéjét, hogy minden okkal történt, és minden úgy jó, ahogy éppen van.

Segítségével:

  • könnyedén megvizsgálhatod párkapcsolati mozgatórugóidat,
  • felismerheted azokat a sablonokat, amelyek szerelmi életedet meghatározzák,
  • megértheted a veszteségeid mögött húzódó mélyebb okokat
  • begyógyíthatod a korábbi kapcsolataidban szerzett sebeket
  • újra meg mered nyitni a szívedet
  • képes leszel Önmagadban megtalálni a továbblépéshez szükséges erőt!

A megértés megkönnyítheti a feldolgozást, segíthet a továbblépésben, feltárhatja azokat a léleksebeket, amelyek a “hibáid”, “hibázásaid” hátterében állnak. Összességében véve a regény segít abban, hogy a fájdalmakból és veszteségekből nagyszerű dolgokat építhess, és egy magasabb lelki szintre léphess.

A párkapcsolatokon túl az Aranytükörben kiemelten fontos szerepet játszik a női minőség gyógyítása, és a visszatalálás Istennői minőséghez.

A regény elsősorban hölgyekhez szól, azonban megérinti azon férfi olvasók szívét is, akik kicsit többet szeretnének tudni a női lélek titkairól.

Akik olvasták már, ezt írták róla:

  • “Alapmű.” H.K., Veszprém
  • “Egyszerűen fantasztikus… Annyira szépen, finoman, misztikusan fogalmazol, hogy öröm olvasni!!! Arról nem is beszélve hogy mennyire igaz amit írsz …..” Bea, Mosonmagyaróvár
  • “Csak olvastam, olvastam… ámultam és bámultam. Basszus! Mintha rólam szólna a történet, csak más helyszínekkel. Most épp folyik a könnyem, csak azt nem tudom, mitől. Reggel óta nem bírom letenni.” Erika, 50 éves, Dombóvár

A regény a GYÓGYÍTÓ SZERELEM trilógia első kötete. A regényhez személyes ajánlót, illetve további olvasói véleményeket is találsz, és tudsz belőle részleteket olvasni, illetve megnézheted, eddig mik jelentek meg a médiában a könyvről.

Az Aranytükörre, csakúgy, mint a többi írásaimra, 100% elégedettségi garanciát vállalok! Részletekért kattints a képre!

Ha tetszik, akkor a naplanya.konyvek@gmail.com címre küldött e-mailben meg tudod rendelni.  A rendeléssel kapcsolatos további információkat EZEN a linken találsz. Rendelés előtt érdemes lehet a GYÉMÁNTCSISZOLÓba, és a GYÓGYÍTÓ SZERELEMbe is belekukkantani, hátha egyben kéred az egészet! Úgy nem csupán a könyvek olcsóbbak, de nem kell duplán/triplán postaköltséget fizetni. 😉